Vanavond op tv: Raven van Dorst te gast in Zomergasten en start Festival van de liefde

Vanavond op tv: Raven van Dorst te gast in Zomergasten en start Festival van de liefde
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 21 augustus

Kijktip :

Vanavond zien we de laatste aflevering van dit seizoen Zomergasten. Elke week staat een ander persoon centraal en op 21 augustus is dat Raven van Dorst. Bekend van haar serie Boerderij van Dorst. Ze vertelt over haar ideale televisieavond. Zie hieronder de tv-tips van Gids.tv voor zondag 21 augustus.

Liefdesverhalen
Ook zien we het nieuwe programma Festival van de liefde. Edson da Graça en Anita Witzier presenteren het. In elke aflevering staat een andere plaats in Nederland centraal en gaan Anita en Edson op zoek naar de mooiste liefdesverhalen. In het programma draait het niet alleen om romantische verhalen, maar ook om naastenliefde. Bekijk alle tv-tips hieronder.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 21 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Zomergasten: Raven van Dorst

NPO 2
20:18 uur

In de voorlaatste aflevering van dit seizoen van Zomergasten schuift (naar verwachting) de meest uitgesproken gast aan: Raven van Dorst. Janine Abbring interviewt Van Dorst over diens ideale televisieavond.

Nieuw: Festival van de liefde

NPO 1
20:24 uur

Vanaf vanavond presenteren Edson da Graça en Anita Witzier het nieuwe programma Festival van de liefde op NPO 1. In de eerste aflevering staat de plaats Rotterdam centraal. Hoe is het met de liefde in Rotterdam gesteld? Na een pittige tijd wil Milka haar man Melvin in het zonnetje zetten. Ook Aïsha en Jake wonen in de havenstad. Aïsha onderging een zware operatie en verloor haar geliefde opa. Jake steekt haar een hart onder de riem met een ultieme verrassing.

Het Roer Om: Gambia

SBS 6
20:29 uur

Vanavond is op SBS6 de eerste aflevering van het tweede seizoen van Het Roer Om weer te zien. In deze spraakmakende uitzending volgen we de Twentse Miranda en Robert, die een radicaal besluit te nemen door te emigreren naar het Afrikaanse continent.

Comedy: The Death of Stalin

Canvas
22:39 uur

The Death of Stalin is de zwarte komedie van Armando Iannucci, gebaseerd op de graphic novel 'La mort de Staline' van Fabien Nury en Thierry Robin. Je ziet de film vanavond om 22:39 uur bij Canvas.

Zomergastfilm: Border

NPO 2
23:27 uur

Douaneofficier Tina staat in de film Border bekend om haar buitengewone reukvermogen. Het is bijna alsof ze het schuldgevoel van iemand kan opsnuiven als die iets verbergt. Maar wanneer Vore, een verdacht uitziende man, langs haar heen loopt, worden haar vaardigheden uitgedaagd. Tina merkt dat Vore iets verbergt dat ze niet kan identificeren. Naarmate Tina een speciale band met Vore ontwikkelt, ontdekt ze niet alleen zijn ware identiteit, maar ook de waarheid over zichzelf.

Actuele video's

Meer actuele video's