Vanavond op tv: finaleweek De slimste mens, laatste aflevering Boeren, bijbels en beauties

Vanavond op tv: finaleweek De slimste mens, laatste aflevering Boeren, bijbels en beauties
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 22 augustus

Kijktip :

Vanavond start de finaleweek van De slimste mens op NPO 2, waarin de beste spelers terugkeren. Verder onder meer de slotaflevering van Boeren, bijbels en beauties op SBS6. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 22 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: Ik weet er alles van! Junior

RTL 4
20:00 uur

Na Ik weet er alles van! VIPS en het reguliere seizoen van Ik weet er alles van! sluit de kennisquiz op RTL 4 de zomer af met een speciale Junior-week, waarin kinderen laten zien welke kennis ze in huis hebben. Zes deelnemers, met allemaal hun eigen specialisatie, beantwoorden in de eerste ronde zes vragen - voor elke categorie één. Degene die dat het beste doet wordt de 'spotspeler', waarmee de kans op een groot geldbedrag groter wordt.

Slot: Boeren, bijbels en beauties

SBS 6
20:30 uur

De afgelopen weken namen we een kijkje in het beroemde vissersdorp Spakenburg, waar we een aantal bekende inwoners volgden bij hun dagelijkse beslommeringen. Vanavond is de slotaflevering van Boeren, bijbels en beauties te zien op SBS6. In Boeren, bijbels en beauties maakten we kennis met Menno en Jolanda, die samen de zorgboerderij De Veldmuis runnen. Ook dochter Melenie en zoon Rick helpen mee. Ook volgen we dominee Gertjan, die zich inzet voor jongeren, en zijn gezin. Andere hoofdrolspelers zijn bloemist Dirk-Geert en zijn man Jeroen en de eeuwig vrolijke Gretia en Jeanette. Zij runnen Kapsalon Double B.

Horrorfilm: 28 Days Later

Paramount Network
20:30 uur

Op Paramount Network is vanavond de indrukwekkende horrorfilm 28 Days Later te zien. Een levensgevaarlijk virus duikt op in Groot-Brittannië nadat dierenactivisten een groep besmette chimpansees uit een laboratorium hebben bevrijd. De samenleving stort volledig in en het virus grijpt wild om zich heen. Achtentwintig dagen na de uitbraak van het virus wordt fietskoerier Jim wakker in een ziekenhuis in Londen. Eenmaal buiten ontdekt hij dat de stad volledig verlaten is. Een kleine groep overlevers heeft kunnen ontsnappen en samen proberen ze zichzelf in veiligheid te brengen.

De slimste mens: start finaleweek met Ferdi Stofmeel

NPO 2
20:40 uur

Het zomerseizoen van De slimste mens is toe aan de finaleweek. In deze finaleweek komen de beste spelers van dit seizoen als uitdagers in het spel om zo (op vrijdag) te bepalen wie de Slimste Mens van dit jaar is. De eerste uitdager van de finaleweek is Ferdi Stofmeel. De acteur, die vooral in komedies als Komt een vrouw bij de dokter speelt, was in zijn rondes erg goed: hij deed 6 keer mee en was 4 keer de Slimste van de Dag. Hij sluit aan bij zittend kandidaten Erik van Muiswinkel en Natasja Gibbs.

Nieuw: Married at First Sight - Match or Mistake

RTL 4
21:45 uur

In een spin-off van Married at First Sight, getiteld Match or Mistake, wagen veertien singles een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet. Dit nieuwe MAFS-seizoen is gebaseerd op de Australische en UK-versies, waarin groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol speelt. De eerste drie afleveringen zie je deze week op RTL 4, daarna gaat de serie verder op Videoland.

Start: We Need to Talk About Cosby

NPO 2
22:10 uur

Deze week is van maandag tot en met donderdag de documentaireserie We Need to Talk About Cosby te zien. In deze onthullende serie wordt een portret van Bill Cosby geschetst. De geliefde komiek, bekend van The Cosby Show, is hard van zijn voetstuk gevallen. Aan de hand van interviews met comedians, journalisten en vrouwen die hun meest persoonlijke en schrijnende ontmoetingen met Cosby delen krijgen we een volledig beeld van hem.

Actuele video's

Meer actuele video's