Nieuw programma Heb ik wat van je aan? start woensdag op Net5

Nieuw programma Heb ik wat van je aan? start woensdag op Net5
Modeontwerpers aan de slag voor BN'ers

Kijktip :

Woensdag (23 augustus) gaat het nieuwe fashionprogramma Heb ik wat van je aan? van start op Net5. In elke aflevering schieten drie jonge modeontwerpers een bekende Nederlander te hulp, die op zoek is naar een outfit voor een bijzondere gelegenheid. De modeontwerpers gaan aan de slag en de bekende vrouwen kiezen zélf een favoriet. Olcay Gulsen presenteert.

Heb ik wat van je aan? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Dresscode
Elke aflevering strijden drie nieuwe talentvolle designers om de gunst van één bekende Nederlandse vrouw. Het programma begint altijd met een briefing van de BN’er in kwestie. Voor welk event zoekt ze een outfit? Wat is de dresscode? Welke kleuren en modellen vindt ze mooi? Mag het over the top glitter and glamour zijn of liever ingetogen chique?

Maxime Meiland
De modeontwerpers krijgen slechts vier dagen de tijd om het ontwerp te realiseren. In de afleveringen zien we onder meer hoe Daphne Deckers geen idee heeft wat ze moet aantrekken naar een musicalpremière en dat Irene Schouten wil shinen op een gala. We trappen echter af met Maxime Meiland, die op zoek is naar een jurk waarmee ze de openingsdans op haar bruiloft gaat dansen.

Het nieuwe programma Heb ik wat van je aan? is vanaf woensdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV