Nieuw seizoen Break Free vanaf donderdag 25 augustus te zien op NPO 3

Nieuw seizoen Break Free vanaf donderdag 25 augustus te zien op NPO 3
Jonge mensen gaan op fatale wereldreis

Kijktip :

Donderdag (25 augustus) begint een nieuw seizoen van Break Free op NPO 3. In dit programma zien we indringende portretten van jonge mensen die op wereldreis gaan en helaas niet meer terugkwamen. Chris Zegers presenteert het indrukwekkende programma.

Break Free gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Travel influencer
Het vijfde seizoen start met het levensverhaal van travel influencer Charmayne Holslag (28) uit Vlissingen. Deze grafisch vormgever vertrekt bij modeblad Glamour en gaat met haar vriend Dyon op pad om over de wereld te reizen. Als travel influencer krijgt Charmayne steeds meer volgers. In maart 2019 bereikt het duo Vietnam.

Laatste dagen
Op dat moment zijn ze al 12,5 jaar bij elkaar en hebben ze de halve wereld al gezien. Ze kunnen niet wachten op die andere helft. Maar de reis eindigt abrupt en Dyon komt alleen thuis. Charmaynes beste vriendin Denise volgde al haar stappen over de wereld. Maar bij de laatste dagen heeft ze geen beeld. Daarom wil ze nu in Vietnam het verhaal compleet maken.

Het nieuwe seizoen van Break Free is vanaf donderdag 25 augustus wekelijks rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Break Free terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's