Tennis: US Open 2022 live op tv en online (inclusief speelschema)

Tennis: US Open 2022 live op tv en online (inclusief speelschema)
Laatste Grand Slam in Amerika

Sport :

Van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september is het tijd voor het laatste Grand Slam toernooi van het jaar: de US Open. Het USTA Billie Jean King National Tennis Center is het symbool van het toernooi in New York. Het volledige toernooi is online te zien bij discovery+, de belangrijkste partijen zijn te zien op Eurosport 1 en Eurosport 2.

Het uitzendschema vind je verderop in dit artikel.

Uitzendingen
De US Open is in Nederland exclusief te zien bij Eurosport. Daar wordt een brede selectie van wedstrijden uitgezonden. Lees hier op welk kanaal je Eurosport 1 te vinden is. In de eerste rondes zijn alle wedstrijden in ieder geval te zien bij discovery+, dus je hoeft de wedstrijd van jouw favoriete speler in ieder geval niet te missen.

Speelschema: US Open 2022

De tijden zijn op basis van de voorspellingen van de vorige avond. Het zijn dus de verwachte starttijden, niet de definitieve.

zaterdag 10 september

Vanaf 22.00 uur te zien op Eurosport 1:

zondag 11 september

Vanaf 22.00 uur te zien op Eurosport 1:


Nederlanders
Er deden vier Nederlandse mannen mee aan het toernooi: Botic van de Zandschulp, Tim van Rijthoven, Tallon Griekspoor & Gijs Brouwer. Ze sneuvelden allen helaas al vroeg. Ook Arantxa Rus wist geen indruk te maken.

US Open 2022 is van maandag 29 augustus tot en met zondag 11 september dagelijks live te zien op Eurosport 1. Online zie je het toernooi bij discovery+. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het US Open-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's