Laatste aflevering B&B Vol liefde vrijdag 26 augustus te zien op RTL 4

Laatste aflevering B&B Vol liefde vrijdag 26 augustus te zien op RTL 4
Spraakmakend seizoen sluit af

Kijktip :

Vrijdag (26 augustus) komt er een einde aan het tweede seizoen van B&B Vol liefde. Het programma leverde de hele zomer lang spraakmakende televisie op en werd - ondanks de hoge temperaturen in Nederland - zeer goed bekeken. Welke bed & breakfast-eigenaren vinden de liefde?

B&B Vol liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Veelbesproken deelnemers
Al snel werd duidelijk dat dit seizoen een paar - of misschien wel allemaal - veelbesproken deelnemers zou opleveren. Zo maakte Astrid de tongen los met haar gesloten houding en haar hysterische uitbarstingen tegen mannen die haar grens over gingen. Er was echter ook een briefschrijfster die flink wat ergernis opwekte bij kijkers: de asociale en schreeuwerige Désiree, die bij Hans vertoefde.

Inhoudsloos
Ook diverse andere kandidate kregen er flink van langs van de kijkers. Zo mag de jonge Denise (31) dan wel beeldschoon zijn, veel inhoud heeft ze volgens kijkers niet. Heleen van Royen genoot bovendien van een zéér ongemakkelijk etentje van Denise en Ben. En de overdreven zoen van Richard kon ook op flink wat reacties rekenen... We maken de balans op: wie heeft de liefde gevonden?

De slotaflevering van B&B Vol liefde is vrijdag 26 augustus om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV