Nieuw programma Het Roer Om: hoe is het nu met? start vrijdag op SBS6

Nieuw programma Het Roer Om: hoe is het nu met? start vrijdag op SBS6
Op bezoek bij oude bekenden

Kijktip :

In navolging van Ik vertrek bleek ook het vergelijkbare Het Roer Om op SBS6, waarin Nederlanders naar het buitenland emigreren voor het avontuur van hun leven, een kijkcijferhit. In het nieuwe programma Het Roer Om: hoe is het nu met? krijgen we te zien hoe het spraakmakende deelnemers is vergaan.

Het Roer Om: hoe is het nu met? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Wonderland
We beginnen Het Roer Om: hoe is het nu met? met een bezoekje aan Gaby en Jerry en hun twee zoontjes. Hoe is het hen vergaan het afgelopen jaar? Het permanente leven op een camping bleek niet altijd even romantisch, maar ze hebben niet opgegeven en zijn vanuit daar verder op zoek gegaan naar hun 'Wonderland'. Zou het ze gelukt zijn dit te vinden?

Nieuw idee
Amber en Jean Paul runnen sinds een jaar een van de meest gewaardeerde bed & breakfast-ondernemingen in de omgeving van het Spaanse Málaga. Jean Paul heeft zelfs een nieuw idee bedacht om hun B&B naar een nog hoger niveau te tillen. Ondanks dit succes mist Amber haar zoon Bowy, die eerder besloot terug naar Nederland te gaan, nog steeds.

Het nieuwe programma Het Roer Om: hoe is het nu met? is vanaf vrijdag 26 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's