Flikken Rotterdam seizoen 6 vanaf vrijdag 26 augustus te zien op NPO 1

Flikken Rotterdam seizoen 6 vanaf vrijdag 26 augustus te zien op NPO 1
Vervolg van populaire politieserie

Kijktip :

We hebben er een klein jaar op moeten wachten, maar vrijdag (26 augustus) is het zover: het nieuwe, zesde seizoen van Flikken Rotterdam gaat van start op NPO 1. In welke avonturen belanden Dries van Weelden, Esther Wegereef-Siebelink, Hein Berg en al die andere geliefde personages dit keer?

Flikken Rotterdam gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Spin-off
De politieserie Flikken Rotterdam ging van start in 2016 en is een spin-off van het razend populaire Flikken Maastricht. Het succes of de status van die serie heeft Flikken Rotterdam nog niet, maar ook deze productie is inmiddels een begrip in Nederland. In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen is te zien hoe Koshi Muchumba en haar buddy Harm betrokken zijn bij een drugsuithaal in de haven.

Therapie
Als hun opdrachtgevers worden overvallen, weten ze te ontsnappen met honderd kilo coke. Dries heeft zijn belofte gehouden door in therapie te gaan en werkt hard aan zichzelf. Hein wordt tijdens zijn lunch aangesproken door een gemeenteraadslid die zich grote zorgen maakt om de invloed van een criminele organisatie in de gemeentepolitiek en het stadsbestuur.

Het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam is vanaf vrijdag 26 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Rotterdam terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's