US Open: Wanneer is Tim van Rijthoven op tv en online te zien?

Nederlander in Amerikaanse Grand Slam

Sport :

Dit jaar zijn er twee Nederlandse tennissers actief in het laatste Grand Slam toernooi van het jaar: US Open. Eén van die Nederlanders is Tim van Rijthoven, de winnaar van de Libéma Open en achtste finalist van het grastoernooi Wimbledon, waarin hij overigens verloor van de winnaar Novak Djokovic. De partijen van Van Rijthoven zijn te volgen op Eurosport 1 en online via discovery+.

Tweede ronde: 20.00 uur (verwacht) tegen Casper Ruud
Van Rijthoven krijgt een moeilijke tegenstander voor de kiezen in de tweede ronde: de nummer 7 van de wereld, Casper Ruud. De Noor speelde overigens nog nooit tegen Van Rijthoven, maar heeft wel een aardige voorbereiding gedraaid: hij verloor de finale van ATP Montreal en won het ATP toernooi van Gstaad.

Van Rijthoven - Ruud is op woensdag 31 augustus vanaf ca. 20.00 uur te zien op Eurosport 1 en online via discovery+. De samenvatting vind je op Gids.tv.