Overzicht tijden: Formule 1 GP van Zandvoort live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Zandvoort live op tv en online
Kan Verstappen weer winnen in zijn thuisland

Sport :

Het is tijd voor de 36ste editie van de grote prijs van Nederland, die voor de tweede maal op rij verreden wordt op het circuit van Zandvoort. Kan "onze eigen" Max Verstappen voor de tweede keer op een rij winnen in eigen land? Vanaf 2 september is het volledige Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro, de race op zondag kijk je ook live op NPO 1, bij RTL Duitsland en online via NOS.nl en een livestream via Gids.tv.

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Beste van het veld
Het is wel duidelijk dat Max Verstappen veruit de beste van het veld is op dit moment: in Spa kwam Verstappen van plaats 14 en was uiteindelijk met grote overmacht de snelste van het veld. Natuurlijk zal hij er op gebrand zijn zijn titel in Zandvoort te prolongeren en in de oranje zee opnieuw de titel te pakken.

Tijdschema: Formule 1 GP van Zandvoort 2022

Vrijdag 2 september

Zaterdag 3 september

  • 13.00 uur: derde vrije training (samenvatting)
  • 14.55 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 16.00 uur: kwalificatie

Zondag 4 september

  • 13.55 uur: voorbeschouwing race (Viaplay)
  • 15.00 uur: race (ook bij NPO 1 en RTL Duitsland)

De tekst gaat verder onder de video's

NOS
De NOS heeft sinds dit jaar de rechten op de GP van Zandvoort verkregen, naast de rechten op de samenvattingen van de andere GP's. De race is daarom live en in zijn geheel te zien op NPO 1. Tegelijkertijd is deze race ook één van de vier races die nog gratis te kijken is bij RTL Duitsland.

Viaplay
Het seizoen 2022 wordt voor het eerst uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van Nederland (Zandvoort) is op zondag 28 augustus om 15.00 uur te zien bij NPO 1, RTL Duitsland, Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 26 augustus zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's