Nieuw seizoen De 1% Quiz begint zaterdag 27 augustus op RTL 4

Nieuw seizoen De 1% Quiz begint zaterdag 27 augustus op RTL 4
Quiz met Tijl Beckand is terug

Kijktip :

Na een succesvolle eerste reeks is De 1% Quiz met Tijl Beckand vanaf zaterdag 27 augustus terug met een nieuw seizoen. In dit quizprogramma draait het om logisch en creatief nadenken. Er wordt niet getest wat je van school hebt onthouden, maar hoe je hersenen écht werken.

De 1% Quiz gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Puzzels
Hier dus geen vragen over algemene kennis of schoolboekenweetjes, maar andere manieren om het brein uit te wringen. In elke aflevering ontvangt presentator Beckand honderd kandidaten in de studio van De 1% Quiz. Zij proberen allerlei puzzels en raadsels op te lossen, want daarbij komt de kracht van de logica volledig tot zijn recht.

Moeilijker
Naarmate de aflevering vordert worden de opdrachten voor de kandidaten steeds moeilijker en spelers die een fout antwoord geven vallen af. De eerste vraag is in een representatief publieksonderzoek door 90% van de Nederlanders goed beantwoord, de finalevraag slechts door 1%. De prijzenpot kan oplopen tot 50.000 euro.

Het nieuwe seizoen van De 1% Quiz is vanaf zaterdag 27 augustus wekelijks om 21.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De 1% Quiz terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's