Tommie 'Jezus' Christiaan onthult The Passion-nummers

Tommie 'Jezus' Christiaan onthult The Passion-nummers
Hit van André Hazes en rap van Brainpower

Nieuws :

Musicalster Tommie Christiaan, de vertolker van Jezus in The Passion 2018, onthult enkele nummers die de cast gaat zingen tijdens de grote liveshow. Zo gaat hij, in een mash-up met Jeangu Macrooy en Brainpower, 'Ik leef mijn eigen leven' van André Hazes zingen.

"Meespelen in The Passion stond op mijn bucketlist", zo vertelt Christiaan in De Telegraaf. Samen met Jeangu Macrooy (Judas), rapper Brainpower (Petrus) en Glennis Grace (Maria) vormt hij de cast van het christelijk spektakel, dat dit jaar in De Bijlmer plaatsvindt.

:[article:img](src:"the-passion-phpqoehon.jpg" title:"The Passion bij Jinek.")

De cast ging samen bekijken welke stijl hen paste. "Iedereen heeft een andere achtergrond. Brainpower is helemaal in zijn comfortzone als hij een deel rapt. Het is voor het eerst dat er wordt gerapt in The Passion." Naast een zelfgeschreven rap, staan ook 'Wie heeft de zon uit je gezicht gehaald' van Herman van Veen, 'Huil nou' van Jurk! en 'Droom durf en deel' van Marco Borsato op het programma.

:[article:img](src:"16-9-compilatie-versie3.jpg" title:"Arjan Ederveen, Noraly Beyer, Jeangu Macrooy, Tommie Christiaan, Glennis Grace, Brainpower en Bert van Leeuwen.")

Christiaan twijfelde geen moment toen de EO en KRO-NCRV hem vroegen om Jezus te spelen. "Ik ben zanger én acteur. The Passion is voor mij een uitgelezen mogelijkheid om deze twee passies te combineren. Het is een mooi project, er kijken veel mensen naar en het stond op mijn bucketlist. En dan krijg ik ook nog de hoofdrol toebedeeld, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen."

Oud-nieuwslezeres Noraly Byer speelt de verteller.

The Passion vindt op donderdag 29 maart plaats in de Bijlmer. EO zendt de registratie live uit om 20.30 uur op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV