Finale De slimste mens vrijdag te zien op NPO 2: wie volgt Jacob Derwig op?

Finale De slimste mens vrijdag te zien op NPO 2: wie volgt Jacob Derwig op?
Anniko van Santen, Erik van Muiswinkel of Jasper van Kuijk?

Kijktip :

Vanavond (vrijdag 26 augustus) is het zover: het zomerseizoen van De slimste mens bereikt zijn climax met de grote finale. Wie van de drie finalisten zal de opvolger worden van Jacob Derwig, die het winterseizoen van De slimste mens won?

Finale De slimste mens gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Finalisten
In de finale stroomt Opsporing verzocht-presentatrice Anniko van Santen weer in. Zij deed zeven keer mee en was vijf keer de slimste van de dag. Zij neemt het op tegen cabaretier Erik van Muiswinkel. Hij zit voor de negende keer op rij in de stoel en was in de vorige acht uitzendingen liefst zeven keer de slimste. Derde finalist is cabaretier Jasper van Kuijk, die gisteravond de slimste werd.

Opzet
De opzet van het spel is grotendeels hetzelfde; de finalisten werken achtereenvolgens de rondes 3-6-9, Open Deur, Puzzel, Galerij en Collectief Geheugen af. Daarna verandert er iets: waar normaal gesproken de kandidaten met het minste aantal seconden doorgaan naar de finale om te strijden om een ticket voor de volgende aflevering, nemen nu de twee spelers met de meeste seconden het tegen elkaar op om te bepalen wie de winnaar van dit seizoen wordt.

De finale van De slimste mens is vrijdag 26 augustus om 20.40 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de finale van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's