Nieuwe dramaserie Sihame vanaf zondag 27 augustus te zien op NPO 3

Nieuwe dramaserie Sihame vanaf zondag 27 augustus te zien op NPO 3
Ook te streamen via NPO Start

Kijktip :

Zondag 28 augustus gaat de gloednieuwe dramaserie Sihame van start op NPO 3. We volgen een jonge vrouw, de 18-jarige Sihame, die uit is op wraak nadat er een seksvideo van haar online is geplaatst. Ze is 'exposed'. Onbevreesd en gewelddadig zet ze de jacht in op de jongens die hier verantwoordelijk voor zijn.

Sihame aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Schandpaal
De 18-jarige Sihame is slachtoffer van exposing; er is een seksvideo van haar en haar ex-vriend online geplaatst. De video verspreidt zich razendsnel op haar school, in de buurt en binnen haar familie. Zowel on- als offline wordt ze aan de schandpaal genageld. Ze kan niet meer over straat zonder geïntimideerd en geterroriseerd te worden.

Grof geweld
Appjes met seksverzoeken, haatcomments en dreigementen blijven binnenstromen. Haar kans op een normaal leven lijkt voorgoed voorbij. Sihame ziet nog maar één uitweg: wraak nemen op de jongens die verantwoordelijk zijn voor het exposen. Met grof geweld pakt ze haar macht terug. Sihame is bedacht door Mocro Maffia-ster Achmed Akkabi.

De nieuwe dramaserie Sihame is vanaf zondag 28 augustus wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sihame terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's