Nieuw comedyprogramma Ik ga stuk! gaat zondag van start op NPO 3

Nieuw comedyprogramma Ik ga stuk! gaat zondag van start op NPO 3
Op zoek naar de beste stand-upcomedian

Kijktip :

In het nieuwe programma Ik ga stuk! krijgen tien aanstormende stand-upcomedytalenten, onder leiding van Stefano Keizers, workshops van de grootste cabaretiers en comedians van ons land om de verschillende disciplines van het vak onder de knie te krijgen. Wie wordt de winnaar en is hét komedietalent van Nederland?

Ik ga stuk! aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Tineke Schouten
Martijn Koning deelt zijn kennis over pakkende oneliners: wat is de perfecte punchline en hoe kun je een oneliner inzetten om jezelf te redden op het podium? Tineke Schouten laat de kandidaten in de huid kruipen van typetjes en voor Jandino Asporaat begint een goede act met een indrukwekkende opening. Andere cabaretiers die workshops geven zijn Margôt Ros, Howard Komproe, de Ashton Brothers en Arjan Ederveen.

Vakjury
Na elke workshop volgen bloedstollende optredens en bepaalt de vakjury, bestaande uit Soundos El Ahmadi, Jörgen Tjon a Fong en Thomas van Luyn, wie er doorgaan naar de volgende ronde. De drie beste acts spelen de finale in het DeLaMar Theater in Amsterdam en winnen de hoofdprijs: een eigen tournee door Nederland. De winnaar van de finale krijgt de kans om met een regisseur naar keuze door te werken aan een eigen avondvullende voorstelling.

Het nieuwe programma Ik ga stuk! is vanaf zondag 28 augustus wekelijks rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ik ga stuk! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV