Nieuw seizoen Pak de macht met Tim Hofman begint zondag op NPO 3

Nieuw seizoen Pak de macht met Tim Hofman begint zondag op NPO 3
Waar zit de macht in Nederland écht?

Kijktip :

Tim Hofman is terug op NPO 3 met een nieuw seizoen van Pak de macht, het programma waarin hij op zoek gaat naar waar de macht in Nederland écht zit. Hofman bijt zich in het tweede seizoen vast in de soms roestige machtssystemen en individuen met macht. Want er zijn nog altijd veel machtige mensen en invloedrijke organisaties.

Pak de macht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Onzichtbaar
Het is tijd voor verantwoording, want een betere wereld begint niet bij jezelf, maar bij de machthebbers. De normaal onzichtbare machthebbers worden in de spotlights gezet. Alle onderwerpen hebben één gemene deler: macht. Wie trekken er achter de schermen aan de touwtjes en waar lopen de machtssystemen vast? Nieuw in deze serie is hoe we de macht kunnen terugpakken.

Schiphol
Wat zou er bijvoorbeeld gebeuren als alle studenten van de pechgeneratie die de afgelopen jaren een enorme schuld hebben opgebouwd, die studieschuld massaal niét zouden terugbetalen? In deze eerste aflevering onderzoekt Hofman ook wie er allemaal last hebben van Schiphol, terwijl de luchthaven niet lijkt te stoppen. Hofman gaat verhaal halen bij CEO Dick Benschop.

Het nieuwe seizoen van Pak de macht is vanaf zondag 28 augustus wekelijks rond 21.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Pak de macht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's