Goede Tijden, Slechte Tijden 29 augustus terug met speciale aflevering na zomercliff

Goede Tijden, Slechte Tijden 29 augustus terug met speciale aflevering na zomercliff
Seizoen opent heftig voor familie De Jong

Kijktip :

Fans van Goede Tijden, Slechte Tijden zitten er waarschijnlijk al weken op te wachten: maandag keert GTST weer terug op televisie. De zomercliff laat de kijkers elke keer in spanning achter, en maandag wordt het eindelijk duidelijk hoe het verdergaat met bijvoorbeeld Shanti en de baby.

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gigantische emotionele gevolgen voor gezin De Jong
Harm van der Sanden, creative producer GTST, verklapt dat in het nieuwe seizoen het thema familie de rode draad vormt in de verhalen. Ook laat hij weten dat het seizoen heftig opent. “We maken meteen in de eerste aflevering een grote stap die gigantische, emotionele gevolgen heeft voor het gezin De Jong.”

Rik in diepe shock
De eerste aflevering van het 33e seizoen draait voornamelijk om de gevolgen van de loodzware bevalling van Shanti, Rik krijgt een update van de arts en is in diepe shock. Ook probeert Saskia contact te krijgen met Julian, ze wil weten waar hij de afgelopen dagen was. Luuk maakt als nieuwe huisarts een goede indruk, maar niet bij Linda. Daarnaast komen de banden in de familie Sanders onder druk te staan als Stefano onderzoek doet in de tuin van Ludo en Janine.

Wie echt niet kan wachten tot maandag, Videoland-abonnees kunnen sinds donderdag een week vooruitkijken.

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 29 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's