Recensie: Tweeluik Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist is ontluisterend

Recensie: Tweeluik Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist is ontluisterend
Bekijk het verhaal van Manti Te'o

Film :

Vanaf 16 augustus staat de film Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist op Netflix. Een van de meest veelbelovende linebackers van het Amerikaanse college football wordt gecatfished op internet, en dat houdt het land bezig... Lees hier de recensie van Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Was er wel een vriendin?
Alle ogen zijn op American Football-ster Te'o gericht als er zich plotseling een tragedie voordoet: zijn oma en zijn vriendin overlijden op dezelfde dag. Alleen… had Te'o wel echt een vriendin?

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 62% | IMDb ★ 7,2

Er bestaat nog steeds heel veel onzekerheid rond dit verhaal en dat is duidelijk te merken: er mist nog steeds wel het één en ander in deze documentaire, maar zoals in veel andere documentaires nog wel eens mist vertelt deze Untold wel een coherent verhaal die netjes aan elkaar past en weinig onnodige zijpaden bewandeld. Wat vooral opvalt: Ronaiah Tuiasosopo, de dader van het gevalletje catfishing, komt uitgebreid aan het woord. Het is niet echt onpartijdig allemaal, maar het is wel heel goed vertelt. Het steekt er niet bovenuit, maar het is ook zeker niet slecht: 3,5 ster.

Vanaf 16 augustus 2022 is Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist te kijken op Netflix. Genre: documentaire, sport. Tijdsduur: 2 afleveringen van ca. 60 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's