Oefeninterland Portugal - Nederland live op tv

Oefeninterland Portugal - Nederland live op tv
Duel tegen Europees kampioen

Sport :

Na de 0-1 nederlaag tegen Engeland, speelt het Nederlands elftal maandag in Genève een oefeninterland tegen de Europees kampioen Portugal. De wedstrijd is live op tv te zien bij Veronica en FOX Sports.

Met de wedstrijd tegen Engeland begon 'het nieuwe Nederlands elftal', onder leiding van bondscoach Ronald Koeman, door een doelpunt van Jesse Lingard met verlies aan een reeks oefenduels. In de komende maanden wordt onder andere tegen Italië en België gespeeld.

Georginio Wijnaldum vertelt op de persconferentie over de veranderingen bij het Nederlands Elftal.

Eerst is Portugal de tegenstander in Genève. Toine van Peperstraten presenteert de uitzending op Veronica, waar Ruud Gullit aanschuift voor de wedstrijdanalyse. Wytse van der Goot is als verslaggever ter plaatse en John van Vliet is de commentator bij de wedstrijd. De uitzending op Veronica begint om 20.00 uur.

Ook FOX Sports 1 doet vanaf 20.00 uur live verslag van de wedstrijd, die om 20.30 uur wordt afgetrapt.

Portugal - Nederland is maandag 26 maart om 20.30 uur live te zien op Veronica en FOX Sports 1. De voorbeschouwingen beginnen om 20.00 uur.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oefeninterland Portugal - Nederland live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: voetbal, sport, wedstrijd, portugal, ronald koeman, nederland, engeland, live, uitzending, kampioen, televisie, ruud gullit, nederlands elftal, europees kampioen, toine van peperstraten, doelpunt, tegenstander, bondscoach, tv-programma, commentator, verslaggever, veronica, FOX Sports, nederlaag


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV