Vanavond op tv: nieuwe seizoenen Expeditie Robinson, Chateau Meiland en Down the Road

Vanavond op tv: nieuwe seizoenen Expeditie Robinson, Chateau Meiland en Down the Road
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 29 augustus

Kijktip :

Het nieuwe tv-seizoen gaat vanavond écht van start. Zo beginnen er nieuwe seizoenen van Expeditie Robinson (RTL 4), Chateau Meiland (SBS6) en Down the Road (België Eén). Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 29 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: Schitt's Creek

Canvas
19:10 uur

Bij de start van het nieuwe televisieseizoen pakt de Vlaamse zender Canvas uit, want vanaf vanavond is de veelgeprezen Amerikaanse comedyserie Schitt's Creek te zien. In Schitt's Creek volgen we de familie Rose. Zij baadden vroeger in weelde, maar nadat ze hun fortuin hebben verloren moeten ze verhuizen naar het enige bezit dat ze nog hebben: een klein stadje, genaamd Schitt's Creek, dat pater familias Johnny ooit voor de grap heeft gekocht. Ze wonen in een motel en moeten zich aanpassen aan het leven zonder geld.

Terug: Lingo

NET 5
20:00 uur

In 2019 was de terugkeer van Lingo op SBS6 een groot succes, maar toch werd het programma weer van de buis gehaald. Liefhebbers van het beroemde spel met de ballen kunnen vanaf vanavond echter hun hart weer ophalen, want Lingo is terug - op Net5! Net als bij de terugkeer van het programma in 2019 wordt Lingo gepresenteerd door Jan Versteegh. Aan het format wordt echter zo min mogelijk gesleuteld, want dat staat al tientallen jaren als een huis.

Comedy: The Best Exotic Marigold Hotel

RTL 8
20:25 uur

Een groep van zeven Britse gepensioneerden merkt dat het leven van een 65-plusser bepaald niet over rozen gaat. Als ze een aantrekkelijke advertentie van een luxe hotel in India onder ogen krijgen, twijfelen ze geen moment en vertrekken ze naar het goedkope en exotische India. Eenmaal bij het hotel aangekomen, blijkt de beloofde luxe ver te zoeken. Waar de jonge eigenaar Sonny een luxe resort ziet, zien de oudjes een stoffige bouwval. Het bejaarde gezelschap moet er noodgedwongen het beste van zien te maken.

Terug: Expeditie Robinson

RTL 4
20:30 uur

Vanavond begint het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, waarin eenentwintig bekende Nederlanders zich wagen aan de zwaarste beproeving van hun leven. Ze moeten zien te overleven op een onbewoond eiland en ondertussen allerlei proeven doen. Het startschot voor dit nieuwe seizoen wordt gegeven op een schip voor de kust van Maleisië. De eerste opdracht voor de BN'ers is meteen een pittige: het verdelen van de teams. Vanaf dat moment stapelen de verrassingen zich op voor de kandidaten.

Nieuw: Mijn huid ziet er niet uit!

RTL 5
20:30 uur

Programma's over bizarre medische aandoeningen zijn al tijden populair op TLC. Nu waagt ook RTL 5 zich aan zo'n programma. Schurftmijt die gangetjes graaft in de huid, poreuze en loslatende teennagels of honderden cystes in een gezicht: verschillende aandoeningen komen voorbij in Mijn huid ziet er niet uit! In Mijn huid ziet er niet uit! volgen we drie topdermatologen - Emmilia, Göran en Menno - en de patiënten die ze behandelen.

Terug: Chateau Meiland

SBS 6
20:30 uur

Vanavond zijn de Meilandjes weer terug op SBS6. Na Chateau Bijstand kunnen we nu weer gaan genieten van een nieuw seizoen van Chateau Meiland. De familie Meiland heeft het een jaar volgehouden in hun nieuwe huis in Noordwijk. Hoewel de woonplaats beviel, had het huis wat minpunten en dus hebben zij een nieuw droomhuis gevonden, even verderop. Hoewel de familie inmiddels de nodige verhuiservaring heeft, levert de nieuwe woning toch weer de nodige discussies en stress op.

Start: Terror at the Games - Munich '72

NPO 2
22:10 uur

Op 5 september is het vijftig jaar geleden dat Palestijnse terroristen het Israëlische Olympische team tijdens de Spelen in München gijzelden. Een bevrijdingspoging mislukte volledig: alle Israëlische gegijzelden en de meeste Palestijnse terroristen werden gedood. De documentaireserie Terror at the Games: Munich '72 onderzoekt de gijzeling en de achtergronden. In de eerste aflevering is te zien hoe München aan de vooravond van de Olympische Spelen van 1972 gasten uit de hele wereld verwelkomt.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV