Maandag in Jinek: Nick en Simon vertellen voor het eerst over hun breuk

Maandag in Jinek: Nick en Simon vertellen voor het eerst over hun breuk
De gasten van Jinek van maandag 29 augustus

Kijktip :

Maandag gaat na een lange pauze het nieuwe seizoen van Jinek van start. Eva Jinek is elke werkdag te zien met haar talkshow, bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 29 augustus.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op maandag 29 augustus

  • Er doen al tijden verhalen de ronde, maar vorige week werd bevestigd dat Nick en Simon stoppen als duo. De Volendammers blijven wel samen tv-programma’s maken, maar op muzikaal gebied gaan ze allebei hun eigen weg. Volgend jaar nemen ze afscheid met een concertreeks in Ahoy Rotterdam. Ondertussen zijn er allerlei geruchten over knallende ruzie tussen Nick en Simon, wellicht geven de twee vanavond duidelijkheid in Jinek
  • Veel kritiek op het plan van het kabinet om de asielcrisis in ons land te beteugelen. GroenLinks-leider Jesse Klaver mist de menselijke maat. JA21-leider Joost Eerdmans vindt de plannen niet ver genoeg gaan en pleit voor een asielstop. Vanavond zijn ze te gast.
  • De verhalen uit Ter Apel zijn schrijnend.Monique Nagelkerke van Artsen Zonder Grenzen en buurtbewoners Peter Mulder en Yljo van Donselaar zagen afgelopen dagen de gevolgen van het overvolle aanmeldcentrum. Vanavond vertellen ze wat zij hebben meegemaakt.
  • De verkoop van het 'asielhotel' in Albergen gaat toch door. Dat heeft de rechter vandaag besloten in het kort geding dat was aangespannen door opvangorganisatie COA. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman was aanwezig in de rechtbank en praat je bij in Jinek.
  • Een buurtfeest in Nieuw-Beijerland eindigde zaterdagavond in een nachtmerrie toen een vrachtwagen inreed op de buurtbarbeque. Vanavond schuift de burgemeester van gemeente Hoeksche Waard, Charlie Aptroot, aan bij Jinek over de impact van dit drama op de inwoners van het dorp.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV