Nieuw programma De Bodyguard vanaf woensdag 31 augustus te zien op NPO 3

Nieuw programma De Bodyguard vanaf woensdag 31 augustus te zien op NPO 3
Wie heeft het in zich om bodyguard te worden?

Kijktip :

In het nieuwe programma De Bodyguard strijden tien fitte kandidaten onder leiding van de gerenommeerde persoonsbeveiligers Nico Raat en Malcolm Wynter tegen elkaar in een loodzwaar en waarheidsgetrouw trainingsprogramma. Wie heeft het in zich om bodyguard te worden?

De Bodyguard gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Druk
In Nederland worden steeds meer mensen beveiligd om wie ze zijn of wat ze doen. De druk op de veiligheidsdiensten is enorm en de zoektocht naar goed personeel belangrijker dan ooit. De deelnemers aan De Bodyguard willen laten zien dat ze het in zich hebben om dit loodzware beroep uit te oefenen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Hans Klok
Welmoed Sijtsma steunt de kandidaten tijdens de fysieke opdrachten, waarbij ook hun opmerkzaamheid wordt getest. Zo kruist illusionist Hans Klok hun pad en een man in een konijnenpak. Wie van de kandidaten ziet hen? Ook krijgen ze de opdracht om de beste tafel voor wereldster Ed Sheeran te reserveren. Hoe reageren de kandidaten als blijkt dat reserveren voor die avond niet mogelijk is?

Het nieuwe programma De Bodyguard is vanaf woensdag 31 augustus wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Bodyguard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV