De Mol België 2019 in Nederland terug te kijken

De Mol België 2019 in Nederland terug te kijken
Vlaamse versie is begonnen

Nieuws :

De Vlaamse versie van het zeer populaire tv-programma Wie is de Mol?, in België als De Mol uitgezonden, is op 10 maart van start gegaan met een nieuw seizoen. Voor de Nederlandse fans van het programma is er goed nieuws: ook in Nederland kun je de Belgische Mol ontmaskeren. De afleveringen zijn online terug te kijken.

Online kijken
De Mol wordt op de Vlaamse commerciële zender VIER uitgezonden. Daarom is het niet mogelijk om vanuit Nederland op tv te kijken naar het spelprogramma. Direct na afloop, op zondagavond rond 21.30 uur, wordt de aflevering geplaatst op de website van de zender. Ook vanuit Nederland kunnen op die manier de afleveringen van De Mol België teruggekeken worden. Aflevering 1 is hieronder te zien.

Vlaams idee
Het reality-spelprogramma De Mol is een Vlaams idee en werd in Vlaanderen tussen 1998 en 2003 uitgezonden bij de publieke omroep. Vanaf 1999 is het programma onder de naam Wie is de Mol? te zien op de Nederlandse televisie, vanaf 2005 met bekende Nederlanders. De Vlaamse Mol keerde in 2016 terug op de commerciële zender VIER. In België doen nog altijd onbekende deelnemers mee met het programma.

Vietnam
In De Mol 2019 gaan tien onbekende Vlamingen op reis door Vietnam, waar ze door middel van spectaculaire opdrachten hun spannende zoektocht naar de Mol beleven. Presentator van De Mol is Gilles De Coster.

De Mol is elke zondag om 20.00 uur te zien op de Vlaamse tv-zender VIER. Na afloop van het programma, rond 21.30 uur, zijn de uitzendingen via deze link online terug te kijken in Nederland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Mol België 2019 in Nederland terug te kijken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: nederland, zoektocht, mexico, bekende nederlanders, presentator, televisie, omroep, publieke omroep, tv-zender, wie is de mol?, vlaanderen, tv-programma, vlamingen, deelnemers, online, reality-spelprogramma, reis, spelprogramma, de mol


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV