Nieuwe spelshow Fout maar goud vanaf donderdag te zien op RTL 4

Nieuwe spelshow Fout maar goud vanaf donderdag te zien op RTL 4
Hilarische panelshow met Chantal Janzen

Kijktip :

Guilty pleasures: we durven er niet altijd voor uit te komen, maar iedereen heeft ze! In het nieuwe programma Fout maar goud leiden teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling én presentatrice Chantal Janzen twee teams door vijf spelrondes, met als missie de foute mystery guest van het andere team te ontmaskeren.

Fout maar goud gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hints
Gedurende de show worden er verschillende spelrondes gespeeld waar punten mee te verdienen zijn. Het panel dat een ronde wint, verdient daarmee niet alleen punten, maar ook een hint over de mystery guest van het andere team. Hoe meer rondes er gewonnen worden, hoe meer aanwijzingen er te verdienen zijn die kunnen helpen bij het ontrafelen van het mysterie van de tegenstander.

Tand
Een van de spelrondes speelt zich af op een unieke locatie: in de ‘Giechel van Geer’. Foute antwoorden worden bestraft met het trekken van een tand door één van de teamleden die letterlijk ín de giechel staat. Het weghalen brengt wel een groot risico met zich mee; de ‘Giechel van Geer’ kan dichtklappen. Als dat gebeurt, is het klaar en zijn de punten voor het andere team. Als alle spellen zijn gespeeld vindt de grote finale plaats.

Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's