Nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak start donderdag op SBS6

Nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak start donderdag op SBS6
Reddende engel bij burenruzies

Kijktip :

Donderdag (1 september) gaat een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak van start op SBS6. We kunnen ons opnieuw opmaken voor een reeks vol burenruzies - soms hilarisch, soms schokkend. Aan mr. Visser de schone taak om de rust terug te brengen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Op pad
Samen met presentator Viktor Brand gaat mr. Visser op pad om de meest uiteenlopende burenruzies te beslechten. Ze reizen het land door om wanhopige buren te ontmoeten, die flink met elkaar in de clinch liggen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak strijken we neer in het Brabantse Raamsdonksveer.

Tuinhuis
De oer-Brabantse Johan ergert zich groen en geel aan het tuinhuis van zijn buren Ad en Carola. Dat zou volgens Johan niet alleen spuuglelijk zijn, maar ook nog eens boven op hun gezamenlijke pad zijn gebouwd, waardoor Johan geen onderhoud meer kan plegen aan zijn garage. Kortom, genoeg voer voor een fikse burenruzie met een Brabantse twist.

Het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's