Nieuw seizoen Holland's Got Talent gaat vrijdag van start op RTL 4

Nieuw seizoen Holland's Got Talent gaat vrijdag van start op RTL 4
Met nieuwe presentatoren en juryleden

Kijktip :

Het grootste podium van Nederland is weer geopend. Vrijdag 2 september start namelijk een gloednieuw seizoen van Holland's Got Talent op RTL 4. In dit nieuwe seizoen strijden talenten uit heel Nederland met elkaar om de winst en 50.000 euro. Ze doen auditie in een theater met ruim 600 mensen in het publiek én een nieuwe jury.

Holland's Got Talent gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Panel
De presentatie van het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is in handen van Jamai Loman en Buddy Vedder. Daarnaast gaat de terugkeer van het populaire programma gepaard met een aantal verrassende elementen. Naast Chantal Janzen en Dan Karaty, als vertrouwde vaste juryleden, voegen nu ook Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts zich bij het jurypanel.

Iedereen is welkom
Iedereen, met welk talent dan ook, is welkom om auditie te doen. Na de auditierondes volgen de halve finale en de finale. De uiteindelijke winnaar van Holland's Got Talent gaat naar huis met de hoofdprijs van maar liefst 50.000 euro. Welk talent weet de jury én het publiek te verbluffen met spraakmakende en bijzondere optredens?

Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV