Thrillerserie The Tourist vanaf zaterdag 3 september te zien op NPO 3

Thrillerserie The Tourist vanaf zaterdag 3 september te zien op NPO 3
Wekelijks met een dubbele aflevering

Kijktip :

De komende zaterdagen is de zesdelige thrillerserie The Tourist te zien op NPO 3. Elke zaterdagavond kun je genieten van een dubbele aflevering van deze spannende serie met Jamie Dornan in de hoofdrol.

The Tourist aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Truck
In de Australische outback wordt een man gevolgd door een truck die hem van de weg probeert te rijden. Als hij later ontwaakt in het ziekenhuis, heeft hij geheugenverlies en geen idee meer wie hij is. De onervaren politieagente Helen Chambers belooft hem te helpen om antwoorden te vinden. Een mysterieus briefje uit zijn broekzak vormt ondertussen zijn eerste aanknopingspunt.

Fifty Shades
De hoofdrol in deze serie wordt gespeeld door niemand minder dan Jamie Dornan. Hij vergaarde wereldwijde roem door zijn vertolking van Christian Grey in de films Fifty Shades of Grey (2015), Fifty Shades Darker (2017) en Fifty Shades Freed (2018). Vorig jaar ontving hij diverse filmprijzen voor zijn bijrol in het voor een Oscar genomineerde Belfast.

De thrillerserie The Tourist is vanaf zaterdag 3 september wekelijks om 20.25 uur met een dubbele aflevering te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van The Tourist terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's