Woensdag in Op1: Vooruitblik op de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort

Woensdag in Op1: Vooruitblik op de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort
Dit zijn de gasten van woensdag 31 augustus

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 31 augustus

  • Tim Knol kwam deze maand met alweer zijn vijfde soloalbum. Op ‘Lightyears Better’ zingt de singer-songwriter over een periode waarin hij het roer helemaal omgooide na een heftige wake-up call van zijn dokter. Zijn vriend Nico Dijkshoorn schreef er een bijbehorend boek ‘Lichtjaren beter’ bij, waarvoor Nico en Tim tot diep in de nacht met elkaar in gesprek gingen. Vanavond schuiven ze samen aan bij Op1.

  • Gaat Max Verstappen zijn thuisrace in de Nederlandse duinen weer winnen? Dit weekend strijkt de Formule 1 neer in Zandvoort, in het seizoen dat Verstappen met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Vanavond blikken we met sportief directeur Jan Lammers, presentator Dione de Graaff, voormalig F1-coureur Christijan Albers en pitreporter Stéphane Kox, die met de coureurs de hele wereld over reist, vooruit.

  • De coalitiepartijen hebben na een nacht onderhandelen een akkoord bereikt over het herstel van de koopkracht. Is het genoeg? En er werd nog meer onderhandeld. Stikstofbemiddelaar Remkes ging met boerenorganisaties om de tafel. De uitkomst: het stikstofdoel van 2030 blijft heilig. Voorzitter LTO Sjaak van der Tak , financieel deskundige Annemarie van Gaal en politiek verslaggever Peter Kee schuiven aan bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's