Woensdag in Jinek: Marieke Elsinga en Chantal Janzen over gloednieuw programma

Woensdag in Jinek: Marieke Elsinga en Chantal Janzen over gloednieuw programma
De gasten van woensdag 31 augustus

Kijktip :

Woensdag is het alweer tijd voor de derde aflevering van het nieuwe seizoen van Jinek. Eva Jinek is elke werkdag te zien met haar talkshow, bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 31 augustus.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op woensdag 31 augustus

  • Steeds meer Nederlanders worstelen met hoge kosten voor energie en boodschappen. Wat doet de overheid tegen de pijn? We bespreken het met financieel journalist Martin Visser, financieel expert Renée Lamboo.David en Jasmijn moeten verhuizen door hun hoge energierekening.

  • Guilty pleasures: we durven er niet altijd voor uit te komen. Van kerstmuziek in de zomer tot The Spice Girls.Marieke Elsinga en Chantal Janzen weten er alles van, want hun nieuwe programma 'Fout Maar Goud' gaat over foute muziek! Ze vertellen er vanavond over!

  • Ze werd wereldberoemd als Caro Emerald, maar zangeres Caroline van der Leeuw gaat voortaan verder met een nieuwe band: The Jordan. Vanavond vertelt ze er alles over.

  • De laatste leider van de Sovjet-Unie, Michail Gorbatsjov, is gisteravond overleden op 91 jarige leeftijd. Media-ondernemer en journalist Derk Sauer heeft Gorbatsjov meerdere keren ontmoet vertelt erover.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's