Donderdag in Khalid & Sophie: Humberto Tan over talkshow Humberto op Zaterdag

Donderdag in Khalid & Sophie: Humberto Tan over talkshow Humberto op Zaterdag
Dit zijn de gasten van donderdag 1 september

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van donderdag 1 september. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

De gasten in Khalid & Sophie op donderdag 1 september

  • Vanavond praten we met Sjuul Paradijs en Carolien Borgers over het nieuws van de dag. Zij zijn ons duo van dienst.

  • Tim Hofman is nog steeds op jacht naar mensen met macht. We hebben het met hem over de BOOS-uitzending rondom TVOH en het tweede seizoen van Pak de macht.

  • Humberto Tan heeft naast de zondagavond nu ook eindelijk de zaterdagavond veroverd, dit weekend trapt hij af. Vanavond vertelt hij ons meer over zijn nieuwe talkshow Humberto Op Zaterdag.

  • De vleessector start vandaag een campagne om ‘vlees uit het verdomhoekje te halen’.Dé van de Riet, lobbyist van de vleessector, schuift bij ons aan.

  • Annefleur Schipper is terug met haar rubriek ‘Het Wassenbeeldenmuseum’. Ook dit seizoen zal zij weer wekelijks een inspirerend persoon met ons delen.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's