Maandag 5 september in Down the Road: een duik in het Thaise nachtleven

Maandag 5 september in Down the Road: een duik in het Thaise nachtleven
Dieter Coppens op pad met bijzonder reisgezelschap

Kijktip :

Vorige week maakten we kennis met het nieuwste reisgezelschap in Down the Road. In dit bijzondere reisprogramma vertrekt Dieter Coppens samen met medebegeleider Saar Pelgrims en een groep jongeren met het syndroom van Down naar het buitenland.

Thailand
Dit seizoen gaat de reis naar het tropische Thailand. Hier wordt de zelfstandigheid van de jongeren op de proef gesteld, overwinnen ze hun angsten en kunnen ze met volle teugen genieten van het leven, de liefde en de vriendschap. In deze reeks maken we kennis met Anne-Sophie (27), Ellen (27), Isa (22), Ruben (34), Bob (24) en Simon (24).

Nachtleven
In deze tweede aflevering waagt het reisgezelschap zich aan een mooie fietstocht door de natuur - maar die is voor Ellen van korte duur, want haar fiets begeeft het. De groep gaat ook een waterval beklimmen. Voor de één is dit een heerlijk verkoelende activiteit, voor de ander een moeilijke opdracht. En daarna wacht het Thaise nachtleven...

Down the Road is elke maandag om 20.35 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's