Nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa vanaf maandag te zien op SBS6

Nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa vanaf maandag te zien op SBS6
Omstreden vakantieparkenmagnaat is terug

Kijktip :

Vanavond gaat alweer het achtste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa van start op SBS6. In dit programma volgen we vakantieparkenmagnaat Peter Gillis en zijn familie bij het reilen en zeilen van hun imperium - en alle avonturen die ze meemaken.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Mishandeling
De afgelopen tijd raakte Peter Gillis behoorlijk in opspraak vanwege een vermeende mishandeling van zijn Nicol. Zo zou hij haar hebben geduwd, gebeten en in haar borsten hebben geknepen. Er kwam zelfs een rechtszaak aan te pas. Daarnaast blijven er berichten binnensijpelen over de abominabele staat van de parken van Gillis.

Op scherp
In de eerste aflevering roept Peter zijn werknemers bijeen om de boel op scherp te zetten voor het hoogseizoen. Zoon Mark ontdekt tot zijn schrik dat nog niet alle huurtenten zijn opgebouwd en daar is zijn vader niet blij mee. Ruud schiet op park Prinsenmeer de animatie te hulp, terwijl Nicol en Peter samen genieten van een overnachting in een van de nieuwe pipowagens.

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf dinsdag 6 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's