Serierecensie: Fakes is jongeren-komedie die maar nauwelijks tot een grap komt

Serierecensie: Fakes is jongeren-komedie die maar nauwelijks tot een grap komt
Nieuwe hit op Netflix

Film :

Vanaf 2 augustus staat het eerste seizoen van Fakes op Netflix. Twee dames beginnen een valse id-imperium en het wordt een regelrechte hit op Netflix: het is bijna een sprookje op zich. Lees hier de recensie van Fakes seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Valse ID's
Tienervriendinnen Zoe en Becca bouwen hun eigen imperium van valse id's op, maar als de zaken goed beginnen te lopen, wordt hun criminele leven veel te echt. Zo kunnen ze per ongeluk een van de grootste imperiums op het gebied van valse ID's in Noord-Amerika opbouwen (en verliezen).

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 34% | IMDb ★ 6,3

Deze serie begint eigenlijk bij het einde, want "aan al het goede komt een eind". Helaas is het in dit geval al moeilijk om in het begin het goede te vinden: de humor slaat namelijk maar nauwelijks aan in Fakes en dat is wel belangrijk voor een serie die zo leunt op de komedie. Ook het 'fourth wall breaking' haalt bij lange na niet het niveau van andere recente voorbeelden, zoals She Hulk: Attorney at Law (lees onze recensie) en ook het geweldige Fleabag. De serie probeert in te spelen op zaken die de jongeren van dit moment belangrijk vinden, maar dat lukt eigenlijk ook niet echt. Het lukt allemaal niet echt: 2 sterren.

Cast
Richard Harmon (The 100), Emilija Baranac (To All the Boys) en Jennifer Tong (Grand Army) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door David Turko (Warrior Nun).

Vanaf 2 augustus 2022 is Fakes seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: komedie. Aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 30 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV