Nieuwe serie One Strange Rock op National Geographic

Nieuwe serie One Strange Rock op National Geographic
De aarde vanuit de ruimte

Kijktip :

In de nieuwe National Geographic-productie One Strange Rock wordt het verhaal van de aarde vertelt vanuit het perspectief van de ruimte. De serie belooft een visueel spektakel te worden.

In de tiendelige reeks gebruiken acht Amerikaanse astronauten hun ervaringen uit de ruimte om te vertellen hoe verwonderlijk het leven op aarde eigenlijk is. Acteur Will Smith is de verteller van het verhaal in de serie.

Darren Aronofsky heeft One Strange Rock geproduceerd. Speciaal voor de serie zijn op 195 locaties wereldwijd beelden geschoten door het team van Aronofsky. Veruit de meeste beelden zijn nog nooit eerder vertoond.

Ook is er een 360-gradencamera naar het International Space Station gestuurd om het overview-effect in beeld te brengen. "Door het publiek van buitenaf te laten zien hoe kwetsbaar de balans is op aarde, hoopt Aronofsky bewustzijn te creëren over onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om deze balans in stand te houden", aldus National Geographic.

One Strange Rock is vanaf woensdag 28 maart wekelijks om 21.00 uur te zien op National Geographic.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe serie One Strange Rock op National Geographic of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen