Dinsdag in Khalid & Sophie: omwonenden asielzoekerscentrum Tubbergen aan het woord

Dinsdag in Khalid & Sophie: omwonenden asielzoekerscentrum Tubbergen aan het woord
Dit zijn de gasten van Khalid & Sophie van dinsdag 6 september

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van dinsdag 6 september. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie op dinsdag 6 september

  • Vanavond praten we met Sjuul Paradijs en Anita Witzier over het nieuws van de dag. Zij zijn ons duo van dienst.

  • Afgelopen vrijdag is er een akkoord bereikt met het COA over de opvang van asielzoekers in Tubbergen. Toch zaten er gisteren 150 ontevreden bewoners bij de gemeenteraad.Hennie de Haan, woordvoerder omwonenden Tubbergen, legt uit waar de onvrede vandaan komt.

  • Vorige week werd cabaretier Freek de Jonge 78 jaar en stond hij met zijn nieuwe show 'De Schreef' op het podium. Vanavond schuift hij aan om erover te vertellen.

  • Nederland kent veel voetbalprogramma’s. Nu is er voor de voetballiefhebbers ook een programma over het G-team uit Den Bosch; de goalgetters. Vanavond zitten ze bij ons aan tafel om het over hun team te hebben.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's