Recensie: in End of the Road met Queen Latifah is roadtrip een hel op aarde

Recensie: in End of the Road met Queen Latifah is roadtrip een hel op aarde
Met Queen Latifah en Ludacris

Film :

Vanaf 9 september is de film End of the Road te zien op Netflix. Een reis naar haar nieuwe huis in Houston wordt één grote nachtmerrie voor badass-moeder Brenda (Queen Latifah), die vecht voor haar gezin in een strijd op leven en dood. Lees hier de filmrecensie van End of the Road.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

There's no turning back
In deze actiethriller met een hoog octaangehalte wordt een roadtrip door het land een snelweg naar de hel voor Brenda en haar familie. Alleen in de woestijn van New Mexico moeten ze vechten voor hun leven wanneer ze het doelwit worden van een mysterieuze moordenaar.

Queen Latifah (Brenda) en Ludacris in de thriller 'End of the Road'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 5,2

Rotzooi niet met Mister Cross, de gevaarlijkste crimineel van de Verenigde Staten, die meer dan vijftig mensen om het leven bracht. Moeder Brenda doet dat per ongeluk wel - met alle gevolgen van dien. De witte mensen zijn bijna allemaal slechte honden in deze thriller, met acteurveteraan Beau Bridges in een echte schurkenrol. Echt grote actie blijft uit, met hier en daar wat blikschade. Een hoogvlieger is End of the Road helaas niet en de finale is bijna lachwekkend. Maar met de lekkere soundtrack krijg je wel zin in het weekend. Twee sterren.

Cast
Naast Queen Latifah (Steel Magnolias) en Ludacris (The Fate of the Furious) zijn ook Beau Bridges (The Mountain Between Us) en Tabatha Shaun (Better Call Saul) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Millicent Shelton (Manifest).

Vanaf 9 september 2022 is de film End of the Road te zien op Netflix. Genre: actie, misdaad, thriller. Tijdsduur: 89 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's