Cabaretvoorstelling Youp van 't Hek - Met de kennis van nu zaterdag te zien op Canvas

Cabaretvoorstelling Youp van 't Hek - Met de kennis van nu zaterdag te zien op Canvas
Van 't Hek ook populair bij Zuiderburen

Kijktip :

Ook bij onze Zuiderburen is cabaretier Youp van 't Hek mateloos populair. De cabaretier is inmiddels bezig aan zijn afscheidstournee, maar op Canvas is zaterdag (10 september) de voorstelling Met de kennis van nu te zien. Hiermee toerde Van 't Hek van 2018 tot februari 2020 door de theaters.

Ervaring
Vlak voor de uitbraak van de coronacrisis sloot Youp van 't Hek zijn succesvolle tournee met Met de kennis van nu af in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De voorstelling begon met een zestienjarige scholier, die aan Youp vraagt hoe hij cabaretier kan worden. Een logische vraag, want de beste man heeft maar liefst veertig jaar ervaring.

Terugblik
Voorzichtig legt Youp de jongen dat uit en samen blikken ze terug op zijn eigen schuchtere begin - met de kennis van nu. Ondertussen gaat het vooral over het heden. Youp is een jaar eerder 65 geworden en daar maakt hij zich heel vrolijk over. Relativerend over de wereld en vooral over zichzelf, want de beste spot is toch zelfspot.

De voorstelling Met de kennis van nu van Youp van 't Hek is zaterdag 10 september om 22.40 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV