Vrijdag in Jinek: openhartig gesprek met Robbie Williams

Vrijdag in Jinek: openhartig gesprek met Robbie Williams
De gasten van Jinek van vrijdag 9 september

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 9 september.

De gasten van Jinek op vrijdag 9 september

  • Vanavond voert Eva Jinek een openhartig gesprek met Robbie Williams over zijn verslavingen, het vaderschap én zijn nieuwe album met een Nederlands tintje.
  • Een album opnemen met wereldster Robbie Williams, wie wil dat nu niet? Het overkwam directeur Jan Geert Vierkant en hoornist Pieter Hunfeld van het Metropole Orkest. Vanavond vertellen ze hoe bijzonder het was.
  • De Britten zitten vanavond voor de buis gekluisterd: King Charles the Third geeft om zeven uur een toespraak.Tim de Wit en Francis van Broekhuizen vertellen vanavond hoe hij het er vanaf bracht.
  • Naast het overlijden van Koningin Elizabeth gebeurde er nog meer deze week: de terugkeer van Linda de Mol op TV, het staatsbezoek van koningin Maxima in Amerika en een gerechtelijke dwaling. Eva Jinek neemt de week door met Talpa-directeur Paul Römer en advocaat Clarice Stenger.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's