Vanavond op tv: nieuw programma Nederland is Vol met Jeroen Pauw

Vanavond op tv: nieuw programma Nederland is Vol met Jeroen Pauw
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 11 september

Kijktip :

Vanavond start het nieuwe programma Nederland is Vol met Jeroen Pauw. In dit programma onderzoekt Pauw, samen met journalist Sander Heijne, of ons kleine Nederland op verschillende vlakken niet de grenzen aan groei heeft bereikt. Bekijk alle tv-tips voor vanavond 11 september hieronder.

Queen Elizabeth
Ook zien we een nieuwe aflevering van de NPO-dramaserie Sihame en de actiefilm The Hunger Games - Catching Fire met o.a. actrice Jennifer Lawrence en acteur Josh Hutcherson. En ter nagedachtenis aan Queen Elizabeth II zendt Net5 vanavond de documentaire The Queen: een leven lang op de troon uit.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: 9/11 - Control the Skies

National Geographic
19:57 uur

Het is vandaag 11 september en dat betekent dat er op televisie weer aandacht is voor de aanslagen van eenentwintig jaar geleden. Bij National Geographic zie je 9/11: Control the Skies.

Sihame: de jongens hebben stress

NPO 3
20:20 uur

De nieuwe dramaserie Sihame is vanavond toe aan de derde aflevering. Bedenker Achmed Akkabi maakt met deze rauwe, grimmige wraakserie een aanklacht tegen exposing en shaming. Centraal staat de achttienjarige Sihame, van wie een seksvideo wordt verspreid.

Actiefilm: The Hunger Games - Catching Fire

SBS 9
20:30 uur

Na haar overwinning in de jaarlijkse Hongerspelen met haar metgezel Peeta Mellark is Katniss Everdeen veilig naar huis teruggekeerd. Deze overwinning, in de film The Hunger Games - Catching Fire, betekent echter dat ze opnieuw weg moeten en hun familie moeten achterlaten om op een overwinningstournee door de districten te trekken. Onderweg merkt Katniss dat een opstand op til is en president Snow dreigt met vergelding.

Nieuw: Nederland is vol

NPO 1
21:22 uur

Of het nou gaat om Schiphol, onze vleesindustrie, toerisme of ons vrachtverkeer, Nederland blijft maar doorgroeien. In het nieuwe programma Nederland is vol onderzoekt Jeroen Pauw, samen met journalist Sander Heijne, of ons kleine Nederland op verschillende vlakken niet de grenzen aan groei heeft bereikt. In de eerste aflevering onderzoeken we de groei van Schiphol, één van de drie grootste luchthavens van Europa.

Undercover in Nederland: afvalcoach 'helpt' anorexiapatiënten

SBS 6
21:29 uur

Deze week is er opnieuw een schrijnende reportage te zien in Undercover in Nederland, het programma waarin Alberto Stegeman de meest verdorven oplichters ontmaskert en confronteert met hun daden. Deze week is dat een zelfbenoemde afvalcoach die minderjarige anorexiapatiënten adviseert nog meer af te vallen.

Docu: The Queen - een leven lang op de troon

NET 5
21:34 uur

Ter nagedachtenis aan Queen Elizabeth II zendt Net5 vanavond de documentaire The Queen: een leven lang op de troon uit. De Britse koningin overleed donderdag 8 september op 96-jarige leeftijd in haar Schotse kasteel Balmoral. The Queen: een leven lang op de troon vertelt het indrukwekkende levensverhaal van de iconische en langst regerende vorstin van het Verenigd Koninkrijk en staat stil bij de grote uitdagingen die op haar pad kwamen.

Actuele video's

Meer actuele video's