Liverpool - Ajax live op tv (Champions League)

Liverpool - Ajax live op tv (Champions League)
Kunnen Amsterdammers stunten op Anfield?

Sport :

Dinsdag 13 september staat de wedstrijd Liverpool - Ajax op het programma in Groep A van de Champions League. De Amsterdammers zullen ook hun tweede wedstrijd willen winnen - maar makkelijk wordt dat niet. Het duel is vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Desastreus begin
Dit lijkt hét moment om te winnen op Anfield, want Liverpool is ronduit desastreus begonnen aan de groepsfase van de Champions League. Op bezoek bij Napoli werd met liefst 4-1 verloren, maar dit was nog een bescheiden afspiegeling van de krachtsverhoudingen. Zo miste Napoli ook nog een strafschop. Ook in de Premier League is Liverpool zeer stroef uit de startblokken gekomen.

Lees verder onder de video's.

Klinkende overwinning
Ajax is daarentegen uitstekend begonnen aan het seizoen. De strijd om de Johan Cruijff Schaal werd weliswaar verloren van PSV, maar in de competitie zijn de Amsterdammers sterk gestart. Ook in de Champions League was dat het geval. Vorige week werd het Schotse Rangers 4-0 verslagen in een kolkende Johan Cruijff Arena. Ajax hoopt deze klinkende overwinning vanavond een vervolg te geven.

De wedstrijd Liverpool - Ajax is dinsdag 13 september om vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV