Nieuw seizoen DNA Onbekend op NPO 1

Nieuw seizoen DNA Onbekend op NPO 1
Caroline Tensen helpt zoeken naar afkomst

Kijktip :

Caroline Tensen is terug met een nieuw seizoen van DNA Onbekend. In dit programma worden familiegeheimen ontrafeld en vragen beantwoord door middel van DNA-onderzoek.

Onduidelijkheid over je afkomst, kan je leven beheersen. Is mijn vader wel mijn echte vader? Zijn mijn broers en zussen wel mijn echte familie? Grote twijfels en onbeantwoorde vragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Caroline Tensen helpt mensen om voor eens en altijd duidelijkheid te scheppen.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zijn de verhalen van Rita en Pascal te zien. Rita is de derde in de rij van vijf kinderen die haar moeder kreeg met twee verschillende mannen. De zoons zouden van de ene man zijn, de dochters van de andere man. In haar jeugd ontstaan er al roddels dat haar echte vader eigenlijk dezelfde is als die van haar twee broers. Pascal groeit alleen op met zijn moeder en wil nu graag antwoord op de vraag wie zijn vader is.

DNA Onbekend is vanaf woensdag 28 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen DNA Onbekend op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: onderzoek, broers, dna, dochters, onduidelijkheid, npo, tv-programma, dna-onderzoek, roddels, zussen, video, kinderen, jeugd, caroline tensen, moeder, mannen, vader, familie, npo 1


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV