Feyenoord - Sturm Graz live op tv en online (Europa League)

Feyenoord - Sturm Graz live op tv en online (Europa League)
Rotterdammers op jacht naar eerste punten

Sport :

Donderdag 15 september staat het duel Feyenoord - Sturm Graz op het programma in Groep F van de Europa League. De Rotterdammers hopen op hun eerste punten in de groepsfase. De wedstrijd is vanaf 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Kansloze nederlaag
Feyenoord zal er alles aan doen om de vervelende nasmaak van de eerste wedstrijd in Europees verband weg te spoelen. Op bezoek bij Lazio Roma keken de Rotterdammers na een klein halfuur al tegen een 3-0 achterstand aan. Het werd ook nog 4-0, waarna Santiago Giménez er met twee treffers voor zorgde dat de pijn nog iets werd verzacht. In de Eredivisie is Feyenoord wél in goede vorm.

Goed begin
De wedstrijd tegen Sturm Graz uit Oostenrijk zal geen makkie worden voor Feyenoord. De Oostenrijkers wonnen hun eerste duel namelijk van FC Midtjylland. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Emanuel Emegha. Vorig jaar werd Sturm Graz ingedeeld bij PSV, dat twee keer van ze wist te winnen: 1-4 en 2-0. Zal Feyenoord dat ook lukken?

De wedstrijd Feyenoord - Sturm Graz is donderdag 15 september om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV