Recensie: Do Revenge is mislukte Mean Girls en Clueless voor kleine doelgroep

Recensie: Do Revenge is mislukte Mean Girls en Clueless voor kleine doelgroep
Met Camila Mendes en Austin Abrams

Film :

Sinds 16 september staat de film Do Revenge op Netflix. In deze coming-of-agekomedie zinnen twee tieners op ultieme wraak met een dikke knipoog naar de grote cultklassiekers Mean Girls en Clueless. Deze film slaat de plank echter mis. Lees hier de filmrecensie van Do Revenge.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"I'll do yours if you do mine"
Een zeer populair meisje op een chique privéschool wordt onttroond en sluit een geheime deal met een bescheiden nieuwe leerlinge om wraak te nemen op elkaars vijanden.

De cast met onder andere Camila Mendes in de film 'Do Revenge'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 6,5

Voor de mensen die fan zijn van de serie Riverdale met Camila Mendes is deze komedie met licht ontvlambare wraakgevoelens waarschijnlijk een prima keuze. Mendes is meteen ook het grootste pluspunt van deze productie, want ook hier laat ze een leuke rol zien als Drea Torres. Ook Austin Abrams blinkt uit als irritante pestkop, die soms het bloed onder je nagels vandaan haalt. Do Revenge begint heel aardig en doet poging om iets te zeggen over de ongelijke machtsverhoudingen tussen mannen en vrouwen, maar op de momenten dat de Netflix Original niks te zeggen heeft, is het wéér een héél gewone romantische komedie naast al die andere. Twee sterren.

Naast Camila Mendes (Riverdale) en Maya Hawke (Fear Street: 1994) is ook Austin Abrams (Dash & Lily) en Alisha Boe (Poms) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great).

Vanaf 16 september 2022 is de film Do Revenge te zien op Netflix. Genre: comedy, romantiek. Tijdsduur: 118 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV