The Handmaid's Tale seizoen 5 met Elisabeth Moss staat nu op Videoland

The Handmaid's Tale seizoen 5 met Elisabeth Moss staat nu op Videoland
En slotseizoen 6 is in de maak

Kijktip :

Vanaf 15 september staat het vijfde seizoen van The Handmaid's Tale op Videoland. Zonder spoilers weg te geven ging seizoen vier eruit met een gigantische cliffhanger, maar hoe gaat het nu verder met June Osborne?

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Seizoen vijf
Deze serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood. Na een jaar komen we er eindelijk achter hoe het verder gaat met hoofdpersonage June Osborn (Elizabeth Moss). Zij stond voorheen bekend als Offred, tijdens haar periode als handmaid in Gilead. In het vijfde seizoen wordt June geconfronteerd met consequenties voor het vermoorden van commandant Waterford terwijl ze worstelt om haar identiteit en doel opnieuw te definiëren.

Lees hier onze recensie van The Handmaid's Tale seizoen 4

Cast
Naast Elisabeth Moss (The French Dispatch) en Yvonne Strahovski (The Tomorrow War) is ook Ann Dowd (Mass) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Bruce Miller (The 100).

De cast van topserie 'The Handmaid's Tale'

Op 15 september 2022 verschijnen de eerste twee afleveringen van The Handmaid's Tale op Videoland. Daarna volgt elke week een nieuwe aflevering. Seizoen vijf bevat tien afleveringen. Genre: drama, sciencefiction.

Actuele video's

Meer actuele video's