Donderdag in Jinek: De Streamers blikken vooruit op eerste 'echte' concert

Donderdag in Jinek: De Streamers blikken vooruit op eerste 'echte' concert
Dit zijn de gasten van donderdag 15 september

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 15 september.

De gasten van Jinek op donderdag 15 september

  • Ze hebben vier streamconcerten gegeven waar miljoenen mensen naar keken, maar morgen staan The Streamers voor het eerst voor een levensecht publiek. We blikken vooruit èn terug met streamers Kraantje Pappie, Guus Meeuwis, Roel Van Velzen en Typhoon!

  • Als toxicoloog en bioloog draait het leven van Mátyás Bittenbinder om giftige dieren. Daar heeft hij samen met Barend Last het kinderboek Gif in het dierenrijk over gemaakt. Vanavond vertelt Mátyás over het gevaar en het nut van gif. En... hij neemt de giftigste salamander ter wereld mee naar de studio.

  • Na maanden van chaos bood Dick Benschop de president-directeur van Royal Schiphol Group vandaag zijn ontslag aan. Komt hiermee ook een einde aan de ellende op Schiphol? Ik praat erover met politiek commentator Wouter de Winther en Tweede Kamerlid voor GroenLinks Suzanne Kröger.

  • Ten minste dertien Russische zakenmensen stierven dit jaar onder opvallende omstandigheden, de laatste een paar dagen geleden nog. En dat in een voor Poetin o-zo-cruciale week. We praten erover met de voormalige ambassadeur in Rusland Ron Keller en Bellingcat-journalist Foeke Postma.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's