Nieuw seizoen Spoorloos gaat maandag 19 september van start op NPO 1

Nieuw seizoen Spoorloos gaat maandag 19 september van start op NPO 1
Derk Bolt op zoek naar biologische familie

Kijktip :

Vanaf maandag 19 september is televisieklassieker Spoorloos, al sinds 1990 te zien bij de publieke omroep, terug met gloednieuwe afleveringen op NPO 1. Mister Spoorloos Derk Bolt zal opnieuw alles op alles zetten om familieleden met elkaar te herenigen.

Spoorloos gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Geadopteerden
In Spoorloos proberen Bolt en zijn team in Nederland woonachtige mensen te helpen bij hun zoektocht naar hun biologische familie. In veel gevallen zijn ze geadopteerd door een Nederlands gezin en weten ze vrijwel niets over hun ouders en eventuele broertjes en zusjes. Bolt slaagt er bijna altijd in familieleden van de geadopteerden te vinden in het land van herkomst.

Chili
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen het verhaal van Wesley. Hij heeft een Nederlandse moeder en een Chileense vader, maar is opgevoed door zijn stiefvader. Toen Wesley ongeveer twee jaar oud was, is zijn biologische vader Ricardo teruggegaan naar Chili en er is nooit meer contact geweest. Wesley vraagt zich af of zijn vader nog leeft en waarom hij helemaal uit beeld is verdwenen.

Het nieuwe seizoen van Spoorloos is vanaf maandag 19 september wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's