Tijd voor MAX zonder kok tijdens vervangen DWDD

Tijd voor MAX zonder kok tijdens vervangen DWDD
André van Duin, Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden te gast

Nieuws :

Talkshow Tijd voor MAX zendt van dinsdag 3 tot en met donderdag 26 april niet om 17.10 uur, maar om 19.00 uur uit. Het programma van Martine van Os en Sybrand Niessen vervangt De Wereld Draait Door en laat vanwege het tijdstip de vaste kookrubriek even liggen.

Dat maakt Omroep MAX bekend. Onder meer André van Duin, Midas Dekkers en Janny van der Heijden brengen de komende weken een bezoekje aan de studio.

Ook Heel Holland Bakt-patissier Robèrt van Beckhoven komt, naast Hollywoodregisseur Roel Reiné (Michiel de Ruyter) en actrice Loes Haverkort (Wie is de Mol?). Ook zijn vaste deskundigen huisarts Ted van Essen, wetenschapsjournalist Anna Gimbrere en hoogleraar voeding en gezondheid Jaap Seidell te gast.

Sybrand Niessen en Martine van Os in Tijd voor MAX.

De Wereld Draait Door stopt dit seizoen dus iets eerder en maakt plaats voor de nieuwe talkshow van Margriet van der Linden, die begin mei van start gaat.

Tijd voor MAX is van 3 tot en met 26 april iedere werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. De talkshow is voor en na die periode om 17.10 uur op NPO 1 te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX zonder kok tijdens vervangen DWDD of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV