Maandag in Op1: Pieter Klok, Rennie Rijpma en René Moerland blikken vooruit op Prinsjesdag

Maandag in Op1: Pieter Klok, Rennie Rijpma en René Moerland blikken vooruit op Prinsjesdag
De gasten van Op1 van maandag 19 september

Kijktip :

Maandagavond presenteren Natasja Gibbs en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten aanschuiven bij de uitzending van Op1 van maandag 19 september.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van maandag 19 september

  • De hoofdredacteuren van de drie grote dagbladen het AD, De Volkskrant en de NRC blikken vanavond in Op1 vooruit op Prinsjesdag. Het kabinet heeft te maken met de zich almaar opstapelende crises en staat op scherp. Zo ook de redacteuren. Pieter Klok (De Volkskrant), Rennie Rijpma (AD) en René Moerland (NRC) komen vertellen waar zij morgen, de derde dinsdag van september, op zullen gaan letten.

  • Barrie Stevens, danser, choreograaf, regisseur en acteur die van oorsprong de Britse nationaliteit had, Marc van der Linden, Koninklijk Huis-deskundige en hoofdredacteur van het tijdschrift Royalty en Lia van Bekhoven, correspondent in Londen zijn te gast om het televisie evenement van de eeuw, de uitvaart van Queen Elizabeth te evalueren.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV