Maandag in Khalid & Sophie: terugblik uitvaart Queen Elizabeth met o.a Rudolf Spoor

Maandag in Khalid & Sophie: terugblik uitvaart Queen Elizabeth met o.a Rudolf Spoor
De gasten van Khalid & Sophie van maandag 19 september

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 19 september. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie op maandag 19 september

  • Vandaag heeft elf dagen na het overlijden van Queen Elizabeth haar uitvaart plaatsgevonden. Dit is de grootste en meest bekeken live tv-gebeurtenis ooit. Daarom staat de hele uitzending van Khalid & Sophie in het teken van deze dag.Suse van Kleef, Mart de Kruif, Joost Roselaers en Simon Smits zijn te gast.
  • Vannacht sloten de laatste Britten aan in de rij om afscheid te nemen van The Queen. De gigantische rij, oftewel ‘The Queue’, richting Westminster Hall werd wereldwijd nauwlettend in de gaten gehouden. Ook door Annefleur Schipper.
  • Oud hof en- televisieregisseur Rudolf Spoor heeft menig koninklijk evenement bijgewoond, zo heeft hij o.a. het huwelijk van onze koning en koningin geregisseerd. Vanavond werpt hij een blik op de uitvaart van The Queen.
  • Wytiki sluit de avond vanavond muzikaal af. Ze wordt daarbij begeleid door het Nederlands Blazers Ensemble.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV