Maandag in Jinek: o.a. Angela de Jong blikt terug op afscheid Queen Elizabeth

Maandag in Jinek: o.a. Angela de Jong blikt terug op afscheid Queen Elizabeth
De gasten van Jinek van maandag 19 september

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van maandag 19 september.

De gasten van Jinek op maandag 19 september

  • Miljarden mensen over de hele wereld zaten vandaag voor de buis om de begrafenis van Queen Elizabeth te kijken. Eva Jinek bespreekt deze bijzondere dag met Tim de Wit, Coks Donders, Paul Rem, Francis van Broekhuizen en Angela de Jong.
  • Om een nieuwe coronagolf voor te zijn worden er vanaf vandaag de eerste boosterprikken met de vernieuwde coronavaccins gezet. Hoe belangrijk is deze herhaalprik en zijn de mensen nog wel bereid om zich te laten vaccineren? Immunoloog Marjolein van Egmond schuift aan bij Jinek.
  • Voetbal is er met de paplepel ingegoten bij Pien Meulensteen. Haar vader Rene Meulensteen was assistent-trainer bij Manchester United en als kind liep ze in het spelershome tussen topspelers; van Ronaldo tot Rooney. Nu is de Brits-Nederlandse Pien de rijzende ster van BBC als voetbalcommentator voor het programma Match of the Day. Vanavond schuift ze aan bij Jinek.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV